Om behandlingen

Om behandlingen

Hva du kan forvente?

Første konsultasjonen varer i ca 45-60 min.
Her går vi igjennom historikken f.eks. smerteforløp, hendelser som kan ha bidratt til plagene, jobb, aktiviteter, tidligere skader, ulykker, sykdommer og medisinbruk.  Det vil bli utført fysiske undersøkelser og tester relevant til problemstillingen. Dette kan inkludere ortopediske- og nevrologiske tester, måling av blodtrykk. Har du tidligere tatt MR eller røntgen bilder, ta gjerne med disse og beskrivelser.  Første konsultasjonen innebærer behandling, hvis det er indikert.

Kiropraktor kan rekvirere til både røntgen, MR og CT og henvise til spesialisthelsetjenesten som ortoped og nevrolog, hvis det er behov for videre undersøkelser.

Kiropraktor kan sykemelde inntil 12 uker for muskel- og skjelettrelaterte diagnoser.

Målet med den første konsultasjonen er å kartlegge problemområdet, finne en diagnose, lage en behandlingsplan og starte behandlingsforløpet.

For noen innebærer det behandlinger over litt tid, for andre er det kun behov for et par ganger. Dette er veldig individuelt. Vi prøver å tilpasse det som fungerer og passer best for hver enkelt person.

På Helsehuset Stokke har vi et godt samarbeide mellom alle aktørene. Det vil i enkelte tilfeller kunne være behov for timer kombinert mellom de forskjellige behandlerne, for å oppnå best mulig resultat.

Kiropraktoren tilbyr også trykkbølgebehandling

Har du spørsmål, er du velkommen til å ringe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *